onsdag 29 april 2009

ja, vad ska man säga?

Helluu. Skoldagen var.. ehmm.. konstig.
Så jävla förbannad just nu. En viss någon har gått till rektorn och sagt att några i min klass har snackat skit och tittat elakt på den personen. Vilket inte ens är sant? Den personen har då känt sig kränkt.
Sen så fick vi tydligen inte göra hämnd på den personen för rektorn, vilket vi inte hade tänkt och göra heller. & så skojade en av mina kompisar och skrev ironiskt på sin bilddagbok att vi skulle hämnas. Nejmen gissa vad som hände då? Personen såg det såklart, och hennes morsa kopierade detta, + alla kommentarer, och ska nu visa det för rektorn. Hmmm, överdrivet?
Jaaaaa!

Att ens tänka tanken att gå till rektorn, peka ut 4 personer i skolkatalogen som inte ens har gjort något, och sedan beskylla dom för något som inte ens är sant tycker jag är såå .. lågt. Ja, lågt är fan det rätta ordet.
De och vi har inte gjort något. Så varför gå till rektorn och ljuga?
Och om nu du tycker att vi har gjort något. Varför inte konfrontera oss först? Eller låta oss prata med dig tillsammans med rektorn så vi får reda på vad fan vi har gjort?
Tänk lite på konsekvenserna, på vad som händer. Nu kommer det bli kurator snack, föräldra snack, rektor snack, lärar snack.

Ja, jag kan bara säga en sak. Och det är att den här handlingen, var riktigt jävla störd.
/ v

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar